Hugo idolem - Zett, Sabine (Grada Publishing, 2014)
To ne: Bacha, holky! Lucy a Linda číhají hodiny u Nika před domem. Na co se to tu hraje? A proč se spolužačky najednou můžou potrhat smíchy s každou Hugovou hláškou a Niko v jejich očích vyrostl? Když holky ještě k tomu navrhnou, že by mohli jít všichni do kina jako parta, pojme Hugo podezření: Zabouchly se! A jedou po nich dvou! Jak si s tím poradí sportrakeťák Hugo, odborník přes randění, ztělesněná nepřístupnost a tajuplnost?