Skřítek Nils - Vydrová, Markéta (Albatros, 2015)
Osm příběhů o dětech, které se přátelí se skřítky i s princeznou, navštěvují podivuhodná místa, bojují s loupežníky a pomáhají vílám, mají nevídané hračky a nebojí se jít vstříc dobrodružství. Prožijte nezapomenutelné okamžiky s nimi.