Kouzlo všednosti - Keleová - Vasilková, Táňa (NOXI, s.r.o., 2015)
Komorní příběh mladých manželů Magdy a Adama. Přestože oba byli přesvědčení, že jim dvěma se to stát nemůže, čas ukázal, jak se mýlili. Všednost, jednotvárnost, nekonečný koloběh stejných rán a stejných večerů postupně mění jejich společný život. Ani si nestačili všimnout, kdy se to vlastně stalo, ale najednou jako by v jejich vztahu bylo něco mrtvého. A nástupem Magdy do práce se všechno ještě zhorší… Může mít všednost i svoje kouzlo?