Věž - Toyne, Simon (Knižní klub, 2015)
Po staletích tajemného mlčení otevírá Citadela, nejstarší obydlené místo na zemi, svoje brány. Pohled do útrob věže je však děsivý – téměř vše, co bylo uvnitř, zničila smrtelná nákaza, která se i nadále šíří. Gabriel Mann umírá a bývalá novinářka Liv Adamsová tak musí sama čelit zabijákům, kteří ji chtějí za každou cenu umlčet. Mezitím v USA pátrá agent FBI Joe Shepherd po zmizelém vědci z NASA a záhy zjišťuje, že se blíží něco, co si ani nedokázal představit – co si nikdo nedokázal představit… Závěrečný díl strhující konspirační trilogie Simona Toyneho.