Dny posledního sněhu - Wagner, Jan Costin (Moba, 2015)
Kimmo Joentaa se krátce po sobě dostává ke dvěma případům. V prvním se ocitá na místě nehody, jejíž obětí je jedenáctiletá dívka, která zahynula v autě vytlačeném bezohledným řidičem ze silnice. Ve druhém případu jsou v parku v Helsinkách nalezena dvě neidentifikovatelná mrtvá těla: devatenáctiletá dívka a muž po čtyřicítce. Vyšetřování zavede Joentau do spletence vztahů lidí, kteří spolu na první pohled neměli nic společného.