Ztráty a nálezy - Davis, Brooke (Mladá fronta, 2015)
Náhoda svede dohromady malou Millie, které se ztratila maminka, podivínskou protivnou Aghatu a staříka Karla prchajícího z domova důchodců. Společně se vydávají na cestu napříč Austrálií, aby Milliinu maminku našli.