Jane Austenová a muž v kněžském rouchu - Barron, Stephanie (Moba, 2015)
Další ze série kriminálních příběhů, v nichž hlavní vyšetřovatelkou je samotná Jane Austenová, se odehrává v přímořském letovisku Lyme Regis, kam se na ozdravný pobyt vypraví rodina Austenových. Příjezd je však poznamenán nešťastnou příhodou. Jejich kočár se převrátí a oni jsou nuceni vyhledat útočiště na blízkém panství. Právě zde se Jane poprvé setká s tajemným a nespoutaným, zároveň však velmi přitažlivým panem Geoffreyem Sidmouthem. Tento muž je pro Jane záhadou, neboť je podezřele úzce spjat s místní partou pašeráků...