Bohové Olympu. Krev polobohů. - Riordan, Rick (Fragment, 2015)
Sedm polobohů včele s Percym čeká poslední a nejtěžší boj. Giganti, obludní pomocníci bohyně Gaiy, jsou připraveni zničit hrdiny z Velkého proroctví a s nimi i celý svět.Tábor polokrevných je obklíčen římskými jednotkami a hordami nestvůr.