Lincolnův mýtus - Berry, Steve (Domino, 2015)
Co když prezident Lincoln podepsal dokument, který ohrožuje současnou podobu Spojených států? A co když se ten dokument ocitl v nesprávných rukách? Září 1861. Není všechno takové, jakým se jeví. Tento záhadný vzkaz a k němu připojené tajemství putovaly od jednoho amerického prezidenta k druhému, až skončily v rukou Abrahama Lincolna.