Deník malého poseroutky. Výlet za všechny peníze - Kinney, Jeff (CooBoo, 2015)
Rodinný výlet, to by měla být veliká legrace… pokud samozřejmě nejste Heffleyovi. Cesta začala slibně, ale pak přišlo hned několik špatných odboček. Záchody na benzínce, vyšinutí racci, pomačkaný nárazník a prase na útěku – nic z toho úplně nesplňuje Gregovu představu o pěkně stráveném čase. Ale i ten sebehorší výlet se může proměnit v dobrodružství – a na tohle Heffleyovi fakt jen tak nezapomenou