Století. Pád titánů - Follett, Ken (Knižní klub, 2011)
Pád titánů přivádí na scénu příslušníky britské a německé aristokracie, velšské horníky, ruské dělníky i americké demokraty či zbohatlíky, aby propojil jejich životní cesty a vložil jim do nich zásadní překážku - 1. světovou válku. Sto let staré historické události - a v jejich skrytu příběhy lásky, přátelství, hrdinství, ale i beznaděje, ponížení či falše.