Porodní bába na Syltu - Pauly, Gisa (Ikar, 2015)
Geesche je jediná porodní bába na Syltu. Když se jedné bouřlivé noci objeví na prahu jejího domku dvě těhotné ženy, které neodkladně potřebují její pomoc, učiní Geesche rozhodnutí, které změní celý její další život