Syndrom Anastasia - Higgins Clark, Carol (Klokan, 2015)
Romantický příběh se záhadou vypráví o mladé ženě, která pomocí tajemné halucinogenní drogy pátrá po svém původu a nahlíží nečekaně hluboko do minulosti svých předků