Píseň vodopádu - Caspari, Sofia (Knižní klub, 2015)
Argentina, 1897 Clarissa a Javier chtějí oslavit první výročí sňatku výpravou k vodopádům Iguazú. Nádherný den ale skončí hrozně. Javier zemře, Clarissa spadne do dravého vodopádu... Právě v tu dobu se zdržuje v džungli mladý lékař Robert Metzler. Najde na břehu řeky Clarissu v bezvědomí. Dopraví ženu, která si nemůže na nic vzpomenout, na farmu svých rodičů, aby ji tam léčil.