Na věky věků - Follett, Ken (Knižní klub, 2013)
Také ve druhém rozsáhlém příběhu s historickým námětem nás autor zavádí do středověkého anglického městečka Kingsbridge a spletitých osudů jeho obyvatel. Jejich život je nerozlučně spjat s chodem dvou místních klášterů a obchodními úspěchy vlnařského cechu. Do něj zasáhne největší pohroma seslaná na lidský rod: epidemie moru