Skleněný trůn ; překladatel Ivana Svobodová - Maas, Sarah J. (CooBoo, 2015)
V temných a špinavých solných dolech Endovieru si doživotní trest odpykává osmnáctiletá dívka. Celaene byla od dětství trénovaná k jednomu jedinému úkolu – stát se tím nejlepším zabijákem na světě, rychlým, tichým, neodhalitelným a všehoschopným. Ale udělala chybu. Nechala se chytit. Srdce z ledu. Vůle z oceli. Nelítostný boj začíná