Hunger games. Vražedná pomsta - Collins, Suzanne, 1964- (Fragment, 2015)
Druhá kniha série Hunger games . Napínavý příběh dobrodružství, útlaku a romantiky. Katniss dosáhla vítězství v Hladových hrách aktem vzdoru proti všemocnému Kapitolu a jeho krutým pravidlům. Katniss s Peetou očekávají pomstu mocných