Uzdravený poník - Hawkins, Sarah (Příběhy se šťastným koncem, 2015)
Příběh se šťastným koncem, který se skutečně stal! Mia moc ráda pomáhá mamince v záchranné stanici, kde pracuje jako ošetřovatelka zvířat. Když tam jednoho dne přivezou hubenou a vystrašenou Polly, je holčičce jasné, že tenhle poník bude potřebovat spoustu péče a pozornosti. Bude však vlídný přístup a dostatek jídla stačit k tomu, aby Polly začala lidem důvěřovat? Mia s maminkou udělají všechno proto, aby se to podařilo… Krásný příběh o lidech s dobrým srdcem, kteří pomáhají zachraňovat zvířátka