Deník mimoňky. Příběhy nepohádkový budoucnosti - Russell, Rachel Renée (Mladá fronta, 2015)
Dočká se Nikki své vysněné pohádkové budoucnosti nebo se její život změní v nikdy nekončící noční můru? Nikki Maxwellová už zažila pěknou řádku pohrom a za spoustu z nich mohla její věčná rivalka MacKenzie, ale tentokrát už to královna školních oblíbenkyň fakticky přehnala!