Herečka - Váňová, Magda (Šulc a Švarc, 2015)
Román vtáhne čtenáře do vzrušujícího života slavné herečky Žofie Beladové. Neobyčejný příběh má zvláštní kouzlo v tom, že se rozvíjí z docela obyčejných životních souvislostí, a vše, co Žofie dokázala, připomíná dobrodružné hledání pokladů