Čas odejít - Picoult, Jodi, 1966- (Ikar, 2015)
Matka třináctileté Jenny zmizela před lety poté, co se stala účastníkem neštěstí ve sloní rezervaci, kde pracovala. Jenna chce svou maminku najít. Kde však začít? A kdo koho vlastně hledá?