Smích je živá voda - Fousek, Josef (Knižní klub, 2015)
Humorná četba bývá mnohdy podceňována, a přece dokáže zpestřit život provázený každodenními povinnostmi i často i smutnými chvílemi. Obzvlášť to platí, když své laskavé příběhy předkládá čtenářům oblíbený Josef Fousek, který prožil zajímavý vývoj: až ve zralém věku se dostal na pódia klubů a divadel, stal se textařem, fotografem, básníkem a spisovatelem. A sám dodává: „Humor je živá voda, která je zdarma, ač je nejdražší. Proto jsem vybral jen ty příběhy, které nezarmoutí, ale potěší.“