Smutný žhář - Přibyl, Tomáš (Původní česká detektivka, 2015)
Když se v noci u silnice zvedne z trávy zkrvavená ruka, začne vyšetřování, do kterého se plete známý politik. Vražda v prostředí pražských bezdomovců je prvním velkým případem mladého poručíka..