Modlitba za mlčení - Castillo, Linda (Moba, 2015)
Ospalé městečko Painters Mill v Ohiu narušila před šestnácti lety série brutálních vražd. Jednou z obětí mohla být i mladá anišská dívka Kate, která však surový útok naštěstí přežila. Jí i její rodině ale z tohoto dne zůstalo jako cejch tamné tajemství, které si s sebou nesou dodnes. Všichni věřili, že zlo je navěky pohřbeno. O to děsivější je představa, že vrah se po letech vrátil. Nalezené tělo mladé dívky totiž vykazuje stejné známky mučení, jaké byly zaznamenány na tělech obětí před šestnácti lety.