Pomsta přílivu - Haynes, Elizabeth (Argo, 2015)
Nový strhující thriller autorky bestselleru Do nejtemnějšího kouta s novou fascinující hlavní hrdinkou. Genevieve se konečně podaří uniknout životu plnému stresu (přes den zastávala zodpovědnou pozici vedoucí prodeje, po nocích si skvěle vydělávala jako tanečnice u tyče v exkluzivním pánském klubu) a splní si sen - vymění Londýn za idylické hrabství Kent a začne nový život na romantickém hausbótu. Během kolaudačního večírku však vlny vyplaví mrtvé tělo a Genevieve ví, o koho jde. Její život visí na vlásku - Genevieve poznává, že míchat práci a zábavu se nevyplácí.