Až úplně dolů - Weiner, Jennifer (Domino, 2015)
Allison Weissová se dlouho domnívala, že vede dokonalý život. Jenomže odtažitý manžel najednou spí v pokoji pro hosty, pětiletá dcerka takřka nepřetržitě vyvádí, otec je v rané fázi Alzheimerovy choroby a kdysi chladná matka se hroutí. Obrovský dům je stále nezařízený a vysněné kreativní zaměstnání na ni klade nepředstavitelné nároky. Allison se to všechno snaží zvládat. Co jí také jiného zbývá, že ano? Kdo by to za ni udělal? Nikdo. A právě proto nosí v kabelce krabičku s prášky. Sama sebe uklidňuje, že přece není nic špatného na tom, když si tu a tam vezme pár pilulek, aby přežila náročný den ...