Doktorka z konce světa - Appleyard, Meredith (Klokan, 2015)
Londýnská lékařka Megan už nechce poslouchat svého přítele jako pejsek, a tak se odstěhuje do rodné Austrálie provozovat lékařskou praxi tam. Život ve vnitrozemí je náročný, místní mají Megan za nepostradatelnou, stále jim je k dispozici, pacienti se jen hrnou. Časem ji to vyčerpá natolik, že se vrátí do Londýna. Přesto ji to táhne zpět: tam, kde ji potřebují a kde nechala své srdce