Hřebeček Kaštánek - Řezníčková, Daniela (Minipohádky, 2015)
V knize najdou malí čtenáři tři pohádky – o hříbátku, které uteklo kobylce z ohrady, o rezavém koťátku, které v zahradě objevilo heboučkou kulatou věc a o krtkovi Popletovi, který nevěděl, jak se správně dělají tunely v podzemí. Kniha je určena především dětem předškolního věku