Víla Jahůdka - Dahle, Stefanie (Knižní klub, 2015)
V jahodové zahrádce víly Jahůdky se pořád něco děje, a nejen tam - naštěstí si šikovná vílí holčička vždycky ví rady, ať už je potřeba vyléčit nachlazenou kamarádku, potěšit zoufalého ježka Zdeňka, podomácku vyrobit mimozemšťany nebo se vypořádat s nenasytným zlodějským nosatcem. Další z řady půvabně ilustrovaných knížek s tříminutovými pohádkami k samostatnému čtení či předčítání na dobrou noc