Nízký tlak - Brown, Sandra (Ikar, 2015)
Bellamy bylo pouhých dvanáct let, když její starší sestra přišla násilně o život. Když po osmnácti letech napsala podle skutečných okolností Susaniny vraždy knihu, novináři odhalili její totožnost a Bellamy se stala terčem neznámého útočníka. Ve snaze tohoto útočníka identifikovat se mladá žena musí postavit duchům minulosti a vypořádat se nejen se složitým pletivem rodinných vztahů. Přesto se nehodlá zastavit, dokud se jí nepodaří Susanina vraha odhalit