Šťastně až na věky - Deveraux, Jude (Baronet, 2015)
O životě Hallie Hartleyové se dá říct všechno kromě toho, že by byl dokonalý. Mladá fyzioterapeutka se vzdala téměř všeho kvůli své krásné blonďaté nevlastní sestře Shelly. Hallie jednoho osudného dne zjistí, že jí jakýsi záhadný příbuzný odkázal dům na Nantucketu a Hallie se tam hned vypraví. Nové problémy však na sebe nenechají dlouho čekat, protože se usadí v podobě nejnovějšího klienta v jejím pokoji pro hosty. Bohatý a mladý Jamie Taggert si totiž zlomil nohu při lyžování. Hallie tento pohledný mladík okouzluje na každém kroku.