Srdce v kleci - Goldberg, Tom (Jan Vašut, 2015)
Po pětadvaceti letech manželství nebývá mnoho témat k diskuzím. Partneři se znají do posledního záhybu duše, žijí své nalinkované životy, naplňují zažité stereotypy. Možná jim to tak vyhovuje, možná ne. Někdy ovšem stačí náhodné setkání, neočekávané pozvání či nešťastná náhoda, aby se věci začaly ubírat úplně jiným směrem. Někde to začne jiskřit, až mrazí, jinde skřípat, až nestačí ani zatnout zuby. Osudy několika lidí, žijících vedle sebe na malém poklidném městě, se propletou tak, že na konci už nic není takové, jako dřív…