Hořící pokoj - Connelly, Michael (Domino, 2015)
Nestává se často, aby oběť vraždy zemřela devět let po spáchání činu. Tentokrát ale takováto situace nastala: muž, kterého tenkrát zasáhla zbloudilá kulka, podlehl následkům těžkého zranění. Detektiv Harry Bosch se ocitá v nezáviděníhodné situaci - zatímco tělo oběti ještě nestačilo pořádně vychladnout, všechny důležité důkazy už stačily nenávratně zmizet.Brzy se ukáže, že tato absurdita nebude jediným klackem, který mu tento případ hodí pod nohy. Bosch společně s novou kolegyní Lucií Sotovou zjišťuje, že jejich snaha o odhalení pravdy se některým vysoce postaveným lidem vůbec nelíbí.