Stopy mizí v mlze - Morrell, David (Klokan, 2015)
Geniální, leč nechvalně proslulý konzument opia Thomas de Quincey spolu se svou dcerou Emily a společníky ze Scotland Yardu se utkají s nepřítelem – s vrahem, který si vybírá oběti v horní vrstvě britské společnosti. Thomas musí v jeho promyšleném plánu odhalit slabé místo…