India Place - Young, Samantha (Světový bestseller, 2015)
Některé činy se neodpouštějí. Především v lásce ne...Hannah viděla Marca naposledy před pěti roky. Byl jediný muž, kterého milovala, a jediný, s kterým strávila noc. Po té jediné vášnivé noci Marco beze slova zmizel a opustil Skotsko i ji. Hannah musela snášet následky jejich sblížení sama a není schopná navázat nový vztah.Když náhoda svede Hannah s Marcem opět na společnou cestu, Marco ze všech sil bojuje o šanci na vysvětlení. Je odhodlaný udělat všechno pro to, aby svoji lásku opět získal