Dáma v ohrožení - Beverley, Jo (Baronet, 2015)
Lady Hermiona Merryhewová jede se svou sestrou Polly a její rodinou navštívit umírajícího prastrýce Edgara, který slíbil, že na ně bude pamatovat ve své závěti. Nemajetné ženy doufají, že jim dědictví pomůže vyřešit jejich svízelnou situaci. Cestou musí přenocovat v hostinci, kde do Hermionina pokoje náhle vtrhne neznámý vetřelec..