Město šílenců - Barry, Dave (Talpress, 2015)
Proplétají se tu přípravy na obrovskou svatbu v Miami, záchrana napůl utopené Haiťanky z moře, útěk zamilovaného orangutana ze zoo, večírek s marihuanovými sušenkami, honička v autech a na pirátské lodi - na hlavního hrdinu Setha je toho opravdu hodně a čtenář mu prostě musí držet palce, aby zdárně vyřešil i ty nejzapeklitější situace