Povídej, co vidíš - Fielding, Joy (Ikar, 2015)
Bailey Carpenterová pracuje jako detektiv u advokátní kanceláře. Když je však jedné noci brutálně znásilněna, zhroutí se jí celý svět. S návaly panické úzkosti a hrozivými nočními můrami zůstává uzavřena mezi stěnami svého luxusního bytu, násilníka totiž vidí v každém muži, kterého potká. Čas si krátí pozorováním okolních domů dalekohledem. Postupem času však pomalu přestává věřit svému rozumu, protože ji každou noc budí zvonění telefonu a v protějším věžáku se neustále u okna producíruje jakýsi muž, který Bailey dokonce také sleduje dalekohledem