Turecká hra - Kessler Leo (Baronet, 2015)
Velká Británie má v neklidné poválečné době dost jiných starostí, než aby na výbušném Balkáně otevřeně zasáhla, proto se jako už mnohokrát předtím uchýlí ke zorganizování tajné operace. A je nasnadě, že tím, kdo by ji měl úspěšně provést, nemůže být nikdo jiný než poručík de Vere Smith se svou starou sehranou posádkou