Pokřivená zrcadla - Quick, Amanda (Baronet, 2015)
Leo, jestli čteš tyto řádky, jsem už mrtvá. Podvodnice a svůdnice Meredith Spoonerová žila na plné obrátky – a zemřela mladá. Teď se zdá, že za její zločiny bude platit Leonora Huttonová. Když od Meredith obdrží e-mail, dozví se, že na ni na jistém zahraničním účtu čeká spousta peněz... a klíček k bezpečnostní schránce už je na cestě