Nejkrutější měsíc - Penny, Louise (Knižní klub, 2015)
Vítejte ve Three Pines, zapomenuté, zapadlé vísce, kde nejkrutější měsíc právě dostál své hrozbě. Jaro je idylické období. Ne všechno se však probouzí k životu... Když se pár místních rozhodne uspořádat na Velikonoce seanci ve starém domě Hadleyových, aby z něj vypudili zlo, jeden z nich zemře. Hrůzou. A patrně mu na onen svět někdo pomohl. Brilantní a empatický Armand Gamache, vrchní inspektor quebecké Sureté, přijíždí vyšetřovat další případ – tentokrát bude muset čelit jak nebezpečným démonům tohoto na první pohled idylického městečka, tak i svým vlastním