Nevěsty bez ženichů - Parks, Adele (Domino, 2015)
Nový rok 1920. Před lidmi se prostírá celé desetiletí plné příslibů. Při pozornějším pohledu ale vidíme celou generaci můžu a žen, kteří už nikdy nebudou stejní jako dřív. Být vdaná ještě stále platí za společenskou nutnost, ale protože spousta mužů padla ve válce, je potencionálních ženichů nedostatek..