Tajemství porodních bab - Hepworth, Sally (Fortuna Libri, 2015)
Neva Bradleyová představuje ve své rodině už třetí generaci porodních bab. Práci miluje stejně jako matka a babička a chápe ji jako tradicí umocněné poslání. Nyní je sama gravidní a ze všech sil se snaží utajit okolnosti svého těhotenství a početí, zvláště pak identitu otce dítěte. Rodině i spolupracovníkům tvrdí, že žádný otec prostě neexistuje..