Kameník - Läckberg, Camilla (Motto, 2015)
Při lovu humrů objeví místní rybáři v moři u městečka Fjällbacka tělo malé Sáry, dcery Eričiny přítelkyně Charlotty, která se sem přestěhovala teprve před několika měsíci. Zpočátku se všichni domnívají, že jde o tragickou nehodu. Pitva však prokáže něco jiného – patolog najde v plicích malé Sáry sladkou vodu se zbytky mýdla. Z toho jasně vyplývá, že dívenku kdosi utopil ve vaně, a teprve pak hodil její tělo do moře. Ale kdo by mohl chtít sedmileté Sáře tak strašně ublížit? A proč? Opět je tu Erika Falcková a Patrik Hedström. Pátrají po pedofilovi, který utopil malou dívenku, a poté hodil její tělo do moře