Děs - Hidden, David (XYZ, 2016)
Strhující a napínavý thriller, který se odehrává především v Paříži a New Yorku. Hlavní hrdina sám sebe nazývá Pé jako Personne. Nikdo je zkušený elitní francouzský legionář, jenž vinnou tragických okolností rezignoval na život a jen tak se pomalu utápí v alkoholu. Do akce ho vrátí až zmizení jeho dcery, kterou spoustu let neviděl.