Nezralá Vražda - Češka, Stanislav (Původní česká detektivka, 2016)
Když po svém návratu ze služební cesty nalezne Robert Borský mrtvolu své ženy v úložném prostoru manželského dvojlůžka, je doslova šokován. K řešení případu jsou povoláni kriminalisté z jihomoravské krajské mordparty pod vedením podplukovníka Motla, kteří začínají pozvolna rozplétat předivo vztahů v rodině, již tato tragédie postihla.