Grey - James, E.L. 1963 - (XYZ, 2016)
Nechte si vyprávět erotický příběh závislosti na partnerovi i na sexu vlastními slovy pana Greye. Zjistěte, jak uvažuje, na co myslí, po čem touží a o čem sní. Bez cenzury a bez zábran. E. L. James vám nabízí nový pohled na love story, která fascinuje miliony čtenářů na celém světě