Můj pes Doggo - Mills, Mark B. (Motto, 2016)
Daniel strávil s Clarou čtyři roky a byl naprosto spokojený. Ona asi ne, protože ho ze dne na den opustila a nechala mu jen ošklivého psa a dlouhý dopis plný obvinění. Neměl to srdce dát Dogga do útulku - rozhodl se najít mu nový domov a během tohoto hledání našel inspiraci pro svou práci v reklamě, novou lásku… a nejlepšího přítele pod sluncem