7 dní - Meyer, Deon (Moba, 2016)
Jihoafrický policejní sbor čelí největší možné hrozbě – neznámý odstřelovač si vybral za cíl policisty a vyhrožuje, že se budou útoky opakovat každý den, dokud nebude zatčen vrah mladé ambiciózní právničky Hanneke Sloetové. Benny Griessel je proto povolán k vyšetřování čtyřicet dní starého případu, který uvázl na mrtvém bodě. Kvůli chybějícímu motivu a výraznějšímu vodítku je odkázán na spekulace. Měla její smrt něco společného s velkou obchodní transakcí, jíž se účastnila? Nebo je třeba hledat viníka v jejím soukromém životě? Bennyho Griessela čeká sedm dní pekla