Toulavá kamera 21 - Toušlová, Iveta (Freytag a Berndt, 2016)
Toulavá kamera 21 Vás ani tentokrát nezklame a ukáže Vám mnoho zajímavých, zábavných či tajemných míst po celé České republice. Pojďte objevit alchymii léčivých bylin, nejmagičtější místo u nás, atypické ornamentální aleje, záhadné Sloní bílé kameny či přírodní krásy Ralska a Českého středohoří. Děti vezměte do zážitkového parku Zeměráj a líbit se jim bude určitě i v častolovickém Pimprlateriu, ve kterém „bydlí“ snad celý pohádkový svět na drátcích. Těšte se také na mnoho pozvánek do zajímavých muzeí, třeba do hasičského, technického, pevnostního nebo Svatojánského. Za historií se pak vydejte do holešovské synagogy či na trojici krásných zámků